Шууд Chart

Визийн байх хугацааг сунгахад ямар баримт бичиг бүрдүүлэх вэ

2019-10-11 17:29:31

Визийн байх хугацааг сунгахад ямар баримт бичиг бүрдүүлэх вэ

- Уригч байгууллагын албан бичиг /байгууллагын үйл ажиллагааны тухай мэдээлэл, гадаадын иргэний визийг сунгах үндэслэл бүхий/
- Байгууллагын улсын бүртгэлийн гэрчилгээний хуулбар /урьд нь бүртгүүлж байгаагүй бол/
- Мэдүүлгийн хуудас №1
- 3.5×4.5 хэмжээтэй 1 хувь цээж зураг /сүүлийн 6 сард авахуулсан/
- Паспорт түүний хуулбарын хамт
- Хувь хүн жуулчны визтэй ирсэн тохиолдолд

Мэдүүлгийн хуудас

- 3.5×4.5 хэмжээтэй 1 хувь цээж зураг /сүүлийн 6 сард авахуулсан/
- Паспорт, түүний хуулбарын хамт

Санамж: Монгол Улсад жуулчлалаар болон түр ирэгчээр ирсэн гадаадын иргэний визийн байх хугацааг 1 удаа 30 хүртэл хоногоор сунгах боломжтой. Сунгалт хоорондын зай 90 хоног байна.

Тэмдэгтийн хураамж: Виз сунгуулах хүсэлтээ мэргэжилтнээр шалгуулаад сунгахыг зөвшөөрсөн тохиолдолд тэмдэгтийн хураамжийг төлнө /1-7 хоногийн тэмдэгтийн хураамж 27000, 7-оос дээш хоногоор сунгахад хоног тутам 3600 төгрөг байна/

Эх сурвалж: ГИХГ


Визийн байх хугацааг сунгахад ямар баримт бичиг бүрдүүлэх вэ  
Үзсэн: 699 Mongolian National Broadcaster  

Сэтгэгдэл бичих:

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.
1000 Сэтгэгдэлээ бичнэ үү

Бидэнтэй нэгдээрэй