Шууд Chart

Пүнз дүүрэн идээгээ богцонд багтаах ухаан

2021-03-01 20:36:47

“Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. “Пүнз дүүрэн идээгээ богцонд багтаах ухаан”. Улаан идээгээ улирал дамнуулан хэрэглэхийн тулд шуузлаж, утаж, давсалж, хөлдөөж хадгалж ирсэн монгол арга ухааны тухай өгүүлнэ.

Нийтэлсэн: Mонголын радио

Пүнз дүүрэн идээгээ богцонд багтаах ухаан   
Үзсэн: 237 Mongolian National Broadcaster  

Анхааруулга:

Та одоогоор сэтгэгдэл үлдээх боломжгүй байна.
MNB.mn сайтын редакц
Утас: 70127055

Бидэнтэй нэгдээрэй