Шууд Chart

Бялууны төрлийн бүтээгдэхүүний хадгалах хугацаа, нөхцөл /зөвлөмж/

2022-05-27 14:04:27

Бялууны төрлийн бүтээгдэхүүн. Техникийн ерөнхий шаардлага. MNS0464:2010 стандартад Бялууны төрлийн бүтээгдэхүүний хадгалах горимыг дараах байдлаар заасан:

Бүтээгдэхүүний ялгах онцлог Хадгалах нөхцөл Хадгалах хугацаа
1 Цөцгийн кремтэй  

 

0-оос +60С температуртай хөргүүр, хөргөгчид

 

 

24 цаг

2 Шинэ жимс жимсгэнэтэй
3 Цэлцэн суурьтай
4 Жимс жимсгэнэ, ногооны нухаш, чанамал, цэлцэнтэй  

 

0-оос +60С температуртай хөргүүр, хөргөгчид

 

 

48 цаг

5 Сүүн кремтэй
6 Уургийн кремтэй
7 Шоколадтай

Анхаарах:

1. Зориулалтын бус газраас хадгалах горимын дагуу хадгалаагүй, шошгын зөрчилтэй, баталгаажилтгүй  бялууны төрлийн бүтээгдэхүүнийг худалдан авахгүй байх.

2. Хадгалалтын онцгой нөхцлийн шаардлагыг хангасан худалдаа үйлчилгээний газраас баталгаажилттай бялууны төрлийн бүтээгдэхүүнийг худалдан авах.

3. Бялуун төрлийн бүтээгдэхүүнийг шошгонд тусгасан нөхцөлд хадгалж, хэрэглээрэй. 

 

Эх сурвалж: МХЕГ


Бялууны төрлийн бүтээгдэхүүний хадгалах хугацаа, нөхцөл /зөвлөмж/  
Үзсэн: 567 Mongolian National Broadcaster  

Сэтгэгдэл бичих:

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.
1000 Сэтгэгдэлээ бичнэ үү

Бидэнтэй нэгдээрэй