Шууд Chart

Улаан хоолойн сөөргөө өвчний үеийн хооллолт

2023-05-02 13:09:37

Өөх тос ихтэй хоол хүнс нь улаан хоолойн доод хунигч булчинг сулруулдаг бөгөөд ходоод хоосролтыг удаашруулдаг.

Архи, согтууруулах ундаа нь ходоодны хүчил ялгаралтыг нэмэгдүүлж, ходоод гэдэсний хамгаалах механизмыг бууруулдаг бол тамхи нь улаан хоолойн доод хунигч булчинг сулруулдаг.

Иймд өөх тос, уураг ихтэй, эслэг багатай хоол хүнс болон хорт зуршлаас татгалзахыг уриалж байна. 

 

Эх сурвалж: НЭМҮТ


Улаан хоолойн сөөргөө өвчний үеийн хооллолт   
Үзсэн: 439 Mongolian National Broadcaster  

Сэтгэгдэл бичих:

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.
1000 Сэтгэгдэлээ бичнэ үү

Бидэнтэй нэгдээрэй