
Өөх тос ихтэй хоол хүнс нь улаан хоолойн доод хунигч булчинг сулруулдаг бөгөөд ходоод хоосролтыг удаашруулдаг.
Архи, согтууруулах ундаа нь ходоодны хүчил ялгаралтыг нэмэгдүүлж, ходоод гэдэсний хамгаалах механизмыг бууруулдаг бол тамхи нь улаан хоолойн доод хунигч булчинг сулруулдаг.
Иймд өөх тос, уураг ихтэй, эслэг багатай хоол хүнс болон хорт зуршлаас татгалзахыг уриалж байна.
Эх сурвалж: НЭМҮТ
Улаан хоолойн сөөргөө өвчний үеийн хооллолт | ||
Үзсэн: 899 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.