"Цагийн хүрд" мэдээллийн хөтөлбөр: Бидний түгээмэл хэрэглэдэг зарим хүнс 10, 20 жилийн дараа эрсдэлд хүргэж болзошгүй гэдгийг мэргэжлийн хүмүүс анхаарууллаа. Тодруулбал, удаан хугацаанд хадгалсан хоол хүнс, бэлэн бүтээгдэхүүн, даршилсан нөөшилсөн хүнснээс аль болох татгалзах хэрэгтэй байна.
Хүнсний сонголт нэмэгдэж байгаатай холбоотойгоор өөрсдөө хүнсний аюулгүй байдлын талаарх ойлголтоо сайжруулах хэрэгтэй тухай бид сурвалжиллаа.
Хүнсний аюулгүй байдлын асуудалд анхаарах шаардлагатай байна | ||
Үзсэн: 527 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.