
Монголын радиогийн уран бүтээлчдийн бэлтгэсэн “Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. “Дээж хоймор идээний дээд хүндлэл зоог мину” цуврал нэвтрүүлгийн 5-р. Адууны махаар Каз, Карта, Жал, Жая бэлтгэх уламжлалт арга хэрэглэх, нөөцлөх, хадгалах ёс заншлын тухай өгүүлнэ.
Дээж хоймор идээний дээд хүндлэл зоог мину | ||
Үзсэн: 812 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.