
Хоол, хүнсний гаралтай халдвар, хордлогоос сэргийлээрэй.
- Буцалгаж ариутгаагүй ундны ус, сүү хэрэглэхгүй байх.
- Хүнсний бүтээгдэхүүний гарал үүсэл, үйлдвэрлэсэн хугацаа, сав баглаа боодлын бүрэн бүтэн байдлыг шалгах
- Хүнсний бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан газраас худалдан авалт хийх
- Хүнсний бүтээгдэхүүнийг зориулалтын хэмд хадгалах
- Салат, зуушийг тухай бүр шинээр бэлтгэж хэрэглэхийг та бүхэнд зөвлөж байна.
Хоолны хордлогоос сэргийлэх зөвлөмж | ||
Үзсэн: 195 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.