
Хөвсгөлчүүд цагаан загасаа боловсруулан өөрийн нутгийн брэнд болгосон байна. Тэд тус загасны махыг утаж, давсалж, лаазлах гэх мэтээр загасны мах, махан бүтээгдэхүүнийг олон нэр төрлөөр үйлдвэрлэж борлуулалтад гаргадаг гэлээ. Нутгийнхан цагаан загасны махыг дотор эрхтний өвчлөл, хаван хөөх, ядаргаа зэрэгт эмчилгээний зориулалтаар хэрэглэдэг аж. Ингээд энэ тухай болон цагаан загасны ач тусын талаар өндөр настан Лхагважий гуайтай манай сурвалжлагч ярилцсаныг сонсгоё.
Цагаан загасны бүтээгдэхүүнээ брэнд болгожээ | ||
Үзсэн: 1906 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.