
Галлахын өмнө яндангаа буулгаж үзүүр хэсэгтээ арзгар тросстой урт саваагаар хөө, тортгийг цэвэрлэнэ.
Цэвэрлэсний дараа яндангийн нэг үзүүрт битүү уут углаж зөөлөн түншиж хөө, тортгийг хийнэ.
Дээрх үйлдлийг 2-3 удаа давтана.
Анхаарах зүйлс:
Яндан хөөлөх явцад гэмтэл үүсч ан цав гарахаас сэргийлээрэй.
Хэрэв яндан элэгдэж, нимгэрэн ан цав гарч цоорсон тохиолдолд битүүлж шавардах, эсвэл солих шаардлагатай гэж ОБЕГ-аас мэдээллээ.
Яндангаа улиралд 1-2 удаа хөөлж хэвшээрэй | ||
Үзсэн: 140 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.