
“Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. “Борви дүүрэн сүүний тос даасан шим” цувралын ээлжит дугаар. “Ааруул, хурууд бэлтгэх уламжлалт арга болон шим идээ болох нь” сэдвээр бэлтгэлээ.
Ааруул, хурууд бэлтгэх уламжлалт арга болон шим идээ болох нь | ||
Үзсэн: 1475 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.