Шууд Chart

Ааруул, хурууд бэлтгэх уламжлалт арга болон шим идээ болох нь

2020-09-28 19:57:29

“Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. “Борви дүүрэн сүүний тос даасан шим” цувралын ээлжит дугаар. “Ааруул, хурууд бэлтгэх уламжлалт арга болон шим идээ болох нь” сэдвээр бэлтгэлээ.

Нийтэлсэн: Mонголын радио

Ааруул, хурууд бэлтгэх уламжлалт арга болон шим идээ болох нь  
Үзсэн: 1475 Mongolian National Broadcaster  

Сэтгэгдэл бичих:

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.
1000 Сэтгэгдэлээ бичнэ үү

Бидэнтэй нэгдээрэй