
Монголын радиогийн уран бүтээлчдийн бэлтгэсэн “Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. “Шимт ургамлын охь, ааг анхилам цай мину” сэдвээр цайнд ордог ургамал, хольц жор, шим найрлагын тухай өгүүлнэ.
Шимт ургамлын охь, ааг анхилам цай мину | ||
Үзсэн: 664 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.