Шууд Chart

Пүнз дүүрэн идээгээ богцонд багтаах ухаан

2021-03-01 20:36:47

“Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. “Пүнз дүүрэн идээгээ богцонд багтаах ухаан”. Улаан идээгээ улирал дамнуулан хэрэглэхийн тулд шуузлаж, утаж, давсалж, хөлдөөж хадгалж ирсэн монгол арга ухааны тухай өгүүлнэ.

Нийтэлсэн: Mонголын радио

Пүнз дүүрэн идээгээ богцонд багтаах ухаан   
Үзсэн: 852 Mongolian National Broadcaster  

Сэтгэгдэл бичих:

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.
1000 Сэтгэгдэлээ бичнэ үү

Бидэнтэй нэгдээрэй