
“Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. “Пүнз дүүрэн идээгээ богцонд багтаах ухаан”. Улаан идээгээ улирал дамнуулан хэрэглэхийн тулд шуузлаж, утаж, давсалж, хөлдөөж хадгалж ирсэн монгол арга ухааны тухай өгүүлнэ.
Пүнз дүүрэн идээгээ богцонд багтаах ухаан | ||
Үзсэн: 852 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.