
Монголын радиогийн “Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. "Нэрс, аньс, чацаргана, хад жимс хийгээд үзэмний зөв хэрэглээ, эрүүл мэндэд эм тус болох нь" сэдвээр Ургамал судлаач Б.Батхуягтай ярилцлаа.
Нар, хурын шим болсон намрын амт жимс жимсгэнэ | ||
Үзсэн: 1357 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.